Fietstijden.nl community

Welkom bij de fietsers community van Fietstijden.nl. Hier zie je de laatste fietstijden, inschrijvingen en aanmeldingen. Zelf ook fietsen kriebels? Meld je dan snel en gratis aan en begin meteen met het bijhouden van al je fietstijden.

Laatste blogposts

Hieronder staan de laatste weblog posts van gebruikers van Fietstijden.nl over fietsen en alles wat erbij komt kijken.

Posbank van 19-04-2014

Gepost door Henri op dinsdag 22 april 2014 15:46

Rondje Posbank GS|RN|AB|HvR. 4 man sterk. Sterke oostenwind. Op heenweg op kop de Knobbel op. Viel tegen. Te veel energie verbruikt. Daarna ging GS er richting Tongeren er vandoor. Weer even vol in wind. Twijfel tussen proberen aansluiten of laten gaan. Na Apeldoorn paar vervelende klimmetjes. Voor Arnhem even rust maar onvoldoende om te herstellen. Bij begin Posbank geen snelheid doordat AB verkeerd ging. Dus op eigen kracht ipv met snelheid van de daling. Stuk met AB meegefietst maar vanwege hoge hartslag laten gaan. Als tweede boven. (te) Korte break boven. Vergeten eten in de achterzak te doenAngry smiley. Terugweg 2de positie lastig er even doorheen. Na herstel ging het lekker tot Apeldoorn. Veel tempowisseling in de stad. Daarna naar beneden via Gortel RN moest lossen. Kop een stuk overgenomen. Stom teveel energie verspild en er achter komen dat je geen eten voor grijpen hebt. Denk dat zelfde was als RN alleen had die wel eten voor het pakken. Bij Tongeren los gelaten. Rustig naar Knobbel en tegen Knobbel op geen kracht meer (fysiek en mentaal).Zat hele weg vanaf begin eigenlijk mentaal Sad smileyniet lekker. Bij 't Harde alleen lekker uit gefietst. Thuis eerst even op de bank geploft om bij te komen. Ontevreden gevoelAngry smiley ook omdat anderen niet zo stuk zaten.

Test

Gepost door Henri op dinsdag 22 april 2014 15:43

test

1

Gepost door Henri op dinsdag 22 april 2014 15:41

1

Eerste keer met fiets app

Gepost door Iris op vrijdag 18 april 2014 17:49

Vandaag eerste keer met de fiets app gereden. Helaas kon ie regelmatig geen gps vinden dus helaas niet kunnen meten.
Wel lekker gefietst ondanks de regen af en toe

Hopelijk pakt ie hem binnenkort wel

Voorjaar 2014 !

Gepost door Marcel v Esch op woensdag 16 april 2014 15:06

Terug van weg geweest, paar maanden weinig tijd en zin gehad om een blog te maken dus nu maar 1 tot nu toe. De wedstrijden zijn weer begonnen sinds 3 weken en de training wordt weer opgevoerd door het verzetten van de klok. Tot nu toe elke maand wel de 500 km gehaald deze maand zit ik nu al op 450 km dus het gaat de goede kant op. In de (2) wedstrijden die ik gereden heb nog geen echte resultaten behaald. De eerste wedstrijd 9de en de 2de wedstrijd niet bij de eerste 20. Wel super gereden de laatste wedstrijd en eigenlijk de leukste sinds lange tijd. Heb lekker heel de tijd aangevallen, geprobeerd om met elke ontsnapping mee te zitten maar zoals wel vaker werd t me niet gegund, (misschien dat mijn nieuwe outfit er voor zorgt dat ik niet weg geraak) en werd het een massasprint nou ja er was er 1 nog weg gesprongen de laatste ronde. Geen massaspurt voor mij vanwege t smalle rondje en de camicaze piloten die je de hele wedstrijd niet ziet maar wel met zijn alle de laatste bocht in duiken Wink smiley.
Vooralsnog dus tevreden met de vorm nog niet met het resultaat maar dat komt vanzelf goed Wink smiley O ook met een nieuw projectje begonnen, het bouwen van een tijdritfiets ! Zie foto 1. Op foto 2 mijn nieuwe outfit, althans de broek en helm zijn nieuw het shirt moet ik dragen als kampioen van de BWF. Als er nieuws of goede uitslagen zijn dan meld ik me weer.

Foto's bij deze blogpost

10176254_10203633321339692_4518830148485631995_n.jpg 904127_545745555543757_8392510455968413011_o.jpg

trainings ronde

Gepost door tony mella op woensdag 16 april 2014 14:09

lekker rondje om even wat kilometers in de benen te krijgen, zonder gevaarlijke kruisingen. je kunt daardoor lekker door fietsen.Thumbs up

Nieuwe MTB route Zeist

Gepost door J Rijmer op woensdag 16 april 2014 07:52

Hele mooie nieuwe route met wat venneinige klimmetjes.

Redelijk smalle route die voor 90% gescheiden is van andere wegen.

Eerste dag fietsen

Gepost door Angelique Dekelver op maandag 7 april 2014 11:22

Vandaag begonnen met fietsen.

Dit om mijn knie te gaan trainen na een operatie.

En om het een beetje bij te houden gebruik ik de fietstijden app.

Erg Leuk!

Ik ben nog druk bezig dit uit te vinden maar ik heb er zin in!

Fietsers in het algemeen

Gepost door Ronald Klaverstijn op donderdag 3 april 2014 17:56

Het mooie weer is weer aangebroken en iedereen trekt er weer op uit op de fiets. Stukjes in de krant, de ANWB kampioen gaan meestal over de man of vrouw op de racefiets. Ze rijden te hard, kijken niet, hebben geen bel op hun fiets enz. enz. Maar zelf fiets ik regelmatig op de racefiets en merk ik hier weinig van. Maar de mooi weer fietsers, lekker breed uit op een fietspad, drie of meer naast elkaar, daar lees je nooit wat over. En als je dan belt (ja, ik heb hem op de racefiets) gaan ze met frisse tegenzin opzij voor je, want je stoort ze in hun uitje op de fiets. En dan praat ik nog niet eens over de mensen op de fiets met een koptelefoon op hun oren, die niets zien en/of horen.............. Dus in mijn ogen zijn het niet alleen de racefietsers die overlast of hinder veroorzaken.

Luna parcours

Gepost door Christiaan Alberda op woensdag 2 april 2014 11:22

Ligt er nu goed bij, met regen of na regen af te raden.

Bekijk alle blog posts

Fietstijden.nl vandaag

Elke dag zijn er duizenden fietsers op Fietstijden.nl actief.

Bekijk activiteiten vandaag

Fietstijden.nl komende week

Er worden elke week veel activiteiten en evenementen ingepland op Fietstijden.nl.

Bekijk komende week

Wielerclubs

Er zijn honderden wielerclubs actief op Fietstijden.nl.

Bekijk de groepen

Challenges

Doe mee met een challenge op Fietstijden.nl en daag jezelf uit.

Bekijk de challenges

Zoek een fietser

Op zoek naar iemand op Fietstijden.nl?

Zoek een fietser