Fietstijden.nl community

Welkom bij de fietsers community van Fietstijden.nl. Hier zie je de laatste fietstijden, inschrijvingen en aanmeldingen. Zelf ook fietsen kriebels? Meld je dan snel en gratis aan en begin meteen met het bijhouden van al je fietstijden.

Laatste blogposts

Hieronder staan de laatste weblog posts van gebruikers van Fietstijden.nl over fietsen en alles wat erbij komt kijken.

Voorjaar 2014 !

Gepost door Marcel v Esch op woensdag 16 april 2014 15:06

Terug van weg geweest, paar maanden weinig tijd en zin gehad om een blog te maken dus nu maar 1 tot nu toe. De wedstrijden zijn weer begonnen sinds 3 weken en de training wordt weer opgevoerd door het verzetten van de klok. Tot nu toe elke maand wel de 500 km gehaald deze maand zit ik nu al op 450 km dus het gaat de goede kant op. In de (2) wedstrijden die ik gereden heb nog geen echte resultaten behaald. De eerste wedstrijd 9de en de 2de wedstrijd niet bij de eerste 20. Wel super gereden de laatste wedstrijd en eigenlijk de leukste sinds lange tijd. Heb lekker heel de tijd aangevallen, geprobeerd om met elke ontsnapping mee te zitten maar zoals wel vaker werd t me niet gegund, (misschien dat mijn nieuwe outfit er voor zorgt dat ik niet weg geraak) en werd het een massasprint nou ja er was er 1 nog weg gesprongen de laatste ronde. Geen massaspurt voor mij vanwege t smalle rondje en de camicaze piloten die je de hele wedstrijd niet ziet maar wel met zijn alle de laatste bocht in duiken Wink smiley.
Vooralsnog dus tevreden met de vorm nog niet met het resultaat maar dat komt vanzelf goed Wink smiley O ook met een nieuw projectje begonnen, het bouwen van een tijdritfiets ! Zie foto 1. Op foto 2 mijn nieuwe outfit, althans de broek en helm zijn nieuw het shirt moet ik dragen als kampioen van de BWF. Als er nieuws of goede uitslagen zijn dan meld ik me weer.

Foto's bij deze blogpost

10176254_10203633321339692_4518830148485631995_n.jpg 904127_545745555543757_8392510455968413011_o.jpg

trainings ronde

Gepost door tony mella op woensdag 16 april 2014 14:09

lekker rondje om even wat kilometers in de benen te krijgen, zonder gevaarlijke kruisingen. je kunt daardoor lekker door fietsen.Thumbs up

Nieuwe MTB route Zeist

Gepost door J Rijmer op woensdag 16 april 2014 07:52

Hele mooie nieuwe route met wat venneinige klimmetjes.

Redelijk smalle route die voor 90% gescheiden is van andere wegen.

Eerste dag fietsen

Gepost door Angelique Dekelver op maandag 07 april 2014 11:22

Vandaag begonnen met fietsen.

Dit om mijn knie te gaan trainen na een operatie.

En om het een beetje bij te houden gebruik ik de fietstijden app.

Erg Leuk!

Ik ben nog druk bezig dit uit te vinden maar ik heb er zin in!

Fietsers in het algemeen

Gepost door Ronald Klaverstijn op donderdag 03 april 2014 17:56

Het mooie weer is weer aangebroken en iedereen trekt er weer op uit op de fiets. Stukjes in de krant, de ANWB kampioen gaan meestal over de man of vrouw op de racefiets. Ze rijden te hard, kijken niet, hebben geen bel op hun fiets enz. enz. Maar zelf fiets ik regelmatig op de racefiets en merk ik hier weinig van. Maar de mooi weer fietsers, lekker breed uit op een fietspad, drie of meer naast elkaar, daar lees je nooit wat over. En als je dan belt (ja, ik heb hem op de racefiets) gaan ze met frisse tegenzin opzij voor je, want je stoort ze in hun uitje op de fiets. En dan praat ik nog niet eens over de mensen op de fiets met een koptelefoon op hun oren, die niets zien en/of horen.............. Dus in mijn ogen zijn het niet alleen de racefietsers die overlast of hinder veroorzaken.

Luna parcours

Gepost door Christiaan Alberda op woensdag 02 april 2014 11:22

Ligt er nu goed bij, met regen of na regen af te raden.

Privacy policy Fietstijden.nl (subtiel) aangepast

Gepost door Fietstijden.nl op woensdag 26 maart 2014 13:34

Deze week zijn er een paar kleine aanpassingen in onze Privacy Policy doorgevoerd. Dit om duidelijker te omschrijven welke gegevens waarvoor gebruikte worden en voor wie deze zichtbaar zijn.

Inhoudelijk is er niks veranderd maar het is belangrijk om dit toch even te melden.

Je kunt de volledige tekst nalezen op http://www.fietstijden.nl/home/privacypolicy

Wij respecteren jouw privacy en zullen jouw gegevens niet zonder toestemming aan derden verkopen/verspreiden. Mocht je niet akkoord gaan met deze aanpassingen dan verzoeken we je om je account stop te zetten. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website/app dan gaan we er van uit dat je ook akkoord gaat met de gewijzigde privacy policy.

Camerig

Gepost door Jacomine Akkermans op vrijdag 21 maart 2014 23:32

Morgen mijn eerste "bergentraining" de Camerig. Met Alpes de Peche op stap en eens kijken hoe ik die "bergen" kan bedwingen. Girl power.

Windows Phone app updates (4 reacties)

Gepost door Fietstijden.nl op dinsdag 25 februari 2014 09:00

Tot nu toe hebben we de app altijd voor zowel Windows Phone 7 als 8 ontwikkeld maar dit kostte veel extra capaciteit en maakte de app ook trager onder Windows Phone 8 omdat we geen gebruik konden maken van de optimalisaties van Windows Phone 8.

Omdat inmiddels de overgrote meerderheid van de Windows Phone gebruikers is gebruik maakt Windows Phone 8 zullen we vanaf nu geen nieuwe updates meer voor Windows Phone 7 uitbrengen. De app blijft wel gewoon beschikbaar voorlopig zodat iedereen met Windows Phone 7 gewoon gebruik kan blijven maken van de app, maar toekomstige updates zullen alleen voor WP8 uitgebracht worden.

Snellere app en hartslagmeters
De eerstvolgende update (versie 6) zal de eerste update zijn speciaal voor Windows Phone 8. Hierin zal te merken zijn dat de app aanmerkelijk sneller is geworden.

Inmiddels is ook bekend geworden dat de komende Windows Phone 8.1 update (die voor alle Windows Phone 8 telefoons beschikbaar zal komen) ook (eindelijk) ondersteuning gaat bieden voor Bluetooth 4.0 Low Energy zodat we Bluetooth Smart hartslagbanden kunnen gaan ondersteunen.

Microsoft heeft nog geen uitspraken gedaan over de beschikbaarheid van de Windows Phone 8.1 update maar we houden het scherp in de gaten en proberen zo snel mogelijk na het uitbrengen hiervan de app te updaten zodat je je hartslagband hieraan kunt gan koppelen!

Weg versperd!

Gepost door Willem Van Severen op donderdag 20 februari 2014 22:57

Toen ik diende te vertrekken in de kazerne, bleek dat mijn batterij niet inzat, dus niet opgeladen was. Oei, dat zou stampen worden! Maar met de WAW is dat wel te doen. Daarom opnieuw gereden via de hst route. Heel zuinig vertrokken dus, maar de batterij hield zich heel kranig. Voortdurend een groen verklikkerlichtje. In Nossegem bij het begin van de fietssnelweg was de weg geblokkeerd door een verhuiswagen! Er was een wegmarkering voor wegversmalling en toch staat er een camion geparkeerd. Ik laat mijn toeter enkele malen horen, men ziet mij, maar helemaal geen reactie. Dan maar uitgestapt naar de chauffeur. Die was niet zinnens te bewegen. Hij had immers bijna gedaan!!! En fietsers konden door. Ik dus niet met de mobiel. Na hem nogmaals aan te manen zijn camion te verplaatsen. Smeet hij alles neer en vloekte zich naar zijn cabine. Hij zou een halfmetertje opschuiven, maar blokkeerde nog steeds de wegversmalling. Ik kon nu door door in de modder te rijden en met rechts, de slick, over het gras te rijden. Man, man, man toch! Hoe zouden ze reageren als wij hen eens blokkeerden.
Dan verder "zonder batterij". Maar hoe verder ik reed, hoe kloeker de batterij. Ik begon al te twijfelen of ik niet verstrooid was geweest. Misschien had ik de batterij al uitgetrokken en was ze wel opgeladen. Ik reed sneller en sneller en kwam zonder problemen thuis.

Foto's bij deze blogpost

vervaet.jpg

Bekijk alle blog posts

Fietstijden.nl vandaag

Elke dag zijn er duizenden fietsers op Fietstijden.nl actief.

Bekijk activiteiten vandaag

Fietstijden.nl komende week

Er worden elke week veel activiteiten en evenementen ingepland op Fietstijden.nl.

Bekijk komende week

Wielerclubs

Er zijn honderden wielerclubs actief op Fietstijden.nl.

Bekijk de groepen

Challenges

Doe mee met een challenge op Fietstijden.nl en daag jezelf uit.

Bekijk de challenges

Zoek een fietser

Op zoek naar iemand op Fietstijden.nl?

Zoek een fietser