8 April rondje Posbank

Gepost door Gerard van Tuijl op zondag 8 april 2012 12:06

zondag 8 april 2012 13:58
Zo, na de frustratie van gister dat ik niet trainen kon vanwege het slechte weer, nu schitterend wakker worden. rond 7 uur gingen mijn luiken open ik zag de zon door de lamellen komen. YES gelijk maar even de spreekwoordelijke "koe bij de horens" vatten. dus 8 uur reed ik weg, wel erg fris want het was rond het vriespunt. Maar dat mag de pret niet drukken, trainen anders gaan we het niet redden op 7 juni.

Door de weilanden richting Lunteren, door het dorp naar Ede en via de Ginkelse heide naar Arnhem, daar via Burgers Zoo naar Rosendaal. en de Posbank op. Bovenaan even omgekeerd en weer terug naar huis. Al met al 99 km. gereden in 3.30 uur. Dus gemiddeld kwam ik vandaag op 28.15 en had 4738 Kcal. verbruikt. Wat een schitterend weer had ik en wat enorm heb ik genoten vandaag.

Ondanks de Pasen toch even het huis opruimen en een beetje schoonmaken en straks Floor halen. Die was bij Hetty aan het Logeren en dat vind ze helemaal geweldig.

Noes staat een taart te maken in de keuken en Marc heeft de "smartphone" ontdekt.

Zojuist de fiets weer helemaal schoon en klaar voor het volgende ritje. Heerlijk.............


Fietstijden.nl op Facebook