suboxon 8mg te koop

Gepost door brandedpills op maandag 4 november 2019 11:38

koop suboxon nu zonder recept van ons, we hebben de medicijnen tegen de beste prijzen, onze medicijnen zijn origineel en ze werken erg goed, kopen bij ons op elke dag en op elk moment, we zijn altijd tot uw dienst, we hebben ook veel verschillende soorten medicijnen hebben we
pijnstillers, angstpillen, slaappillen, opioïden, ADHD-medicijnen en vele anderen
.
.
.
.
plaats hier uw bestelling

E-mail: brandedpills@gmail.com

.
.
.
.

suboxon is onder andere een opioïde die wordt gebruikt om opioïdverslaving, acute pijn en chronische pijn te behandelen. Het kan worden gebruikt onder de tong, door injectie, als een huidpleister of als een implantaat

Toepassingen
Buprenorfine wordt gebruikt om verslaving / verslaving aan opioïden (verdovende middelen) te behandelen. Buprenorfine behoort tot een klasse geneesmiddelen die gemengde opioïde agonist-antagonisten worden genoemd. Het helpt ontwenningsverschijnselen te voorkomen die worden veroorzaakt door het stoppen van andere opioïden. Het wordt gebruikt als onderdeel van een compleet behandelingsprogramma voor drugsmisbruik (zoals toezicht op de naleving, counseling, gedragscontract, veranderingen in levensstijl).

Hoe suboxone tablet te gebruiken, sublinguaal
Lees de Medicatiehandleiding van uw apotheker voordat u begint met het gebruik van sublinguaal buprenorfine en elke keer dat u een nieuwe vulling krijgt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Gebruik dit medicijn zoals voorgeschreven door uw arts, meestal eenmaal daags. Plaats het medicijn gedurende 5 tot 10 minuten onder je tong en laat het volledig oplossen. Als u elke dag meer dan één tablet krijgt voorgeschreven, kunt u alle tabletten tegelijk onder uw tong leggen of twee tabletten tegelijk onder uw tong plaatsen. Slik dit medicijn niet door en kauw er niet op. Het zal niet zo goed werken.

Buprenorfine alleen wordt meestal gebruikt gedurende de eerste 2 dagen nadat u alle andere opioïden hebt gestopt. Het wordt meestal gegeven in het kantoor van uw arts. Uw arts zal dan overschakelen op de combinatie buprenorfine / naloxon voor onderhoudsbehandeling. De combinatie met naloxon werkt op dezelfde manier als alleen buprenorfine om ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Het wordt gecombineerd met naloxon om misbruik (injectie) van het medicijn te voorkomen.

Buprenorfine werkt het beste wanneer de eerste dosis wordt gestart nadat tekenen van opioïde ontwenning zijn begonnen. Buprenorfine kan ontwenningsverschijnselen veroorzaken als het te snel na uw laatste opioïdengebruik wordt gestart. Volg de instructies van uw arts voor uw behandelplan.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en reactie op de behandeling. Verhoog uw dosis niet, neem het medicijn vaker of langer dan voorgeschreven. Stop de medicatie op de juiste manier als dat wordt voorgeschreven.

Gebruik dit medicijn regelmatig om er het meeste voordeel uit te halen. Om het u te helpen herinneren, gebruikt u het elke dag op hetzelfde tijdstip.

Plotseling stoppen met dit medicijn kan ontwenning veroorzaken, vooral als u het lange tijd of in hoge doses heeft gebruikt. Om ontwenning te voorkomen, kan uw arts uw dosis langzaam verlagen. Vertel het uw arts of apotheker meteen als u ontwenningsverschijnselen heeft zoals rusteloosheid, mentale / stemmingswisselingen (waaronder angst, slaapproblemen, gedachten aan zelfmoord), tranende ogen, loopneus, misselijkheid, diarree, zweten, spierpijn of plotselinge veranderingen in gedrag.

Foto's bij deze blogpost

suboxone.jpg

Fietstijden.nl op Facebook