subutex 8mg te koop

Gepost door brandedpills op maandag 4 november 2019 11:35

koop subutex nu zonder recept van ons, we hebben de medicijnen tegen de beste prijzen, onze medicijnen zijn origineel en ze werken erg goed, kopen bij ons op elke dag en op elk moment, we zijn altijd tot uw dienst, we hebben ook veel verschillende soorten medicijnen hebben we
pijnstillers, angstpillen, slaappillen, opioïden, ADHD-medicijnen en vele anderen
.
.
.
.
plaats hier uw bestelling

E-mail: brandedpills@gmail.com

.
.
.
.

subutex wordt gebruikt om afhankelijkheid / verslaving aan opioïden (verdovende middelen) te behandelen. Buprenorfine behoort tot een klasse geneesmiddelen die gemengde opioïde agonist-antagonisten worden genoemd. Het helpt ontwenningsverschijnselen te voorkomen die worden veroorzaakt door het stoppen van andere opioïden. Het wordt gebruikt als onderdeel van een compleet behandelingsprogramma voor drugsmisbruik (zoals toezicht op de naleving, counseling, gedragscontract, veranderingen in levensstijl).

subutex is geïndiceerd voor de behandeling van opioïdafhankelijkheid en heeft de voorkeur voor inductie. SUBUTEX moet worden gebruikt als onderdeel van een compleet behandelplan met counseling en psychosociale ondersteuning.

Wat is Subutex?

Subutex is een opioïde medicatie. Dit geneesmiddel oraal / sublinguaal (onder de tong toegediend) wordt gebruikt om opioïdverslaving te behandelen.

Andere vormen van buprenorfine worden gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Subutex sublinguaal is niet voor gebruik als pijnmedicatie.

Subutex sublinguaal kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding worden vermeld.

Foto's bij deze blogpost

subutex 1.jpg

Fietstijden.nl op Facebook