Tramadol 100mg te koop

Gepost door brandedpills op maandag 4 november 2019 11:36

koop Tramadol nu zonder recept van ons, we hebben de medicijnen tegen de beste prijzen, onze medicijnen zijn origineel en ze werken erg goed, kopen bij ons op elke dag en op elk moment, we zijn altijd tot uw dienst, we hebben ook veel verschillende soorten medicijnen hebben we
pijnstillers, angstpillen, slaappillen, opioïden, ADHD-medicijnen en vele anderen
.
.
.
.
plaats hier uw bestelling

E-mail: brandedpills@gmail.com

.
.
.
.
Tramadol, onder andere verkocht onder de merknaam Ultram, is een opioïde pijnmedicatie die wordt gebruikt om matige tot matig ernstige pijn te behandelen. Wanneer oraal ingenomen in een formulering met onmiddellijke afgifte, begint het begin van pijnverlichting meestal binnen een uur. Het is ook verkrijgbaar via injectie

Toepassingen
Zie ook het gedeelte Waarschuwing.

Dit medicijn wordt gebruikt om matige tot matig ernstige pijn te verlichten. Tramadol is vergelijkbaar met opioïde (narcotische) analgetica. Het werkt in de hersenen om te veranderen hoe je lichaam voelt en reageert op pijn.

Hoe gebruikt u Tramadol HCL?
Lees de Medicatiehandleiding van uw apotheker voordat u begint met tramadol en elke keer dat u een nieuwe vulling krijgt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Neem dit medicijn via de mond in zoals voorgeschreven door uw arts, meestal om de 4 tot 6 uur voor pijnverlichting. U mag dit medicijn met of zonder voedsel innemen. Als u misselijkheid heeft, kan het helpen om dit medicijn met voedsel in te nemen. Vraag uw arts of apotheker om andere manieren om misselijkheid te verminderen (zoals 1 tot 2 uur liggen met zo min mogelijk hoofdbewegingen).

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en reactie op de behandeling. Om uw risico op bijwerkingen te verminderen, kan uw arts u vragen om dit medicijn met een lage dosis te starten en uw dosis geleidelijk te verhogen. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig op. De maximale aanbevolen dosis is 400 milligram per dag. Als u ouder bent dan 75 jaar, is de maximale aanbevolen dosis 300 milligram per dag. Verhoog uw dosis niet, neem het medicijn vaker of langer dan voorgeschreven. Stop de medicatie op de juiste manier als dat wordt voorgeschreven.

Pijnstillers werken het beste als ze worden gebruikt, omdat de eerste tekenen van pijn optreden. Als u wacht tot de pijn is verergerd, werkt het medicijn mogelijk niet zo goed.

Als u voortdurende pijn heeft (zoals door artritis), kan uw arts u ook bevelen om langwerkende opioïde medicijnen in te nemen. In dat geval kan dit medicijn alleen worden gebruikt voor plotselinge (doorbraak) pijn als dat nodig is. Andere pijnstillers (zoals paracetamol, ibuprofen) kunnen ook worden voorgeschreven. Vraag uw arts of apotheker om veilig tramadol te gebruiken met andere geneesmiddelen.

Plotseling stoppen met dit medicijn kan ontwenning veroorzaken, vooral als u het lange tijd of in hoge doses heeft gebruikt. Om ontwenning te voorkomen, kan uw arts uw dosis langzaam verlagen. Vertel het uw arts of apotheker meteen als u ontwenningsverschijnselen heeft zoals rusteloosheid, mentale / stemmingswisselingen (waaronder angst, slaapproblemen, gedachten aan zelfmoord), tranende ogen, loopneus, misselijkheid, diarree, zweten, spierpijn of plotselinge veranderingen in gedrag.

Wanneer dit medicijn voor een lange tijd wordt gebruikt, werkt het mogelijk niet zo goed. Praat met uw arts als dit medicijn niet meer goed werkt.

Hoewel het veel mensen helpt, kan dit medicijn soms verslaving veroorzaken. Dit risico kan hoger zijn als u een stoornis in het drugsgebruik heeft (zoals overmatig gebruik van of verslaving aan drugs / alcohol). Neem dit medicijn precies zoals voorgeschreven om het risico op verslaving te verlagen. Vraag uw arts of apotheker om meer informatie

Foto's bij deze blogpost

Tramadol-2-1.jpg

Fietstijden.nl op Facebook