Valium 10mg te koop

Gepost door brandedpills op maandag 4 november 2019 11:37

koop Valium nu zonder recept van ons, we hebben de medicijnen tegen de beste prijzen, onze medicijnen zijn origineel en ze werken erg goed, kopen bij ons op elke dag en op elk moment, we zijn altijd tot uw dienst, we hebben ook veel verschillende soorten medicijnen hebben we
pijnstillers, angstpillen, slaappillen, opioïden, ADHD-medicijnen en vele anderen
.
.
.
.
plaats hier uw bestelling

E-mail: brandedpills@gmail.com

.
.
.
.
Toepassingen
Valium wordt gebruikt om angst, alcoholontwenning en epilepsie te behandelen. Het wordt ook gebruikt om spierspasmen te verlichten en sedatie te bieden vóór medische procedures. Dit medicijn werkt door de hersenen en zenuwen te kalmeren. Valium behoort tot een klasse geneesmiddelen die bekend staat als benzodiazepinen.

Hoe Valium te gebruiken
Lees de Medicatiehandleiding van uw apotheker voordat u begint met het innemen van diazepam en telkens wanneer u een nieuwe vulling krijgt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Neem dit medicijn via de mond met of zonder voedsel zoals voorgeschreven door uw arts. Als u de vloeibare vorm van dit medicijn gebruikt, meet u de dosis zorgvuldig met een speciaal meetapparaat / lepel. Gebruik geen huishoudlepel omdat u mogelijk niet de juiste dosis krijgt.

Als u de geconcentreerde oplossing gebruikt, gebruik dan de meegeleverde druppelaar en meng de afgemeten dosis met een kleine hoeveelheid vloeibaar of zacht voedsel (zoals appelmoes, pudding). Neem het hele mengsel meteen. Bewaar het mengsel niet voor later gebruik.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand, leeftijd en reactie op de behandeling. Verhoog uw dosis niet en gebruik dit medicijn niet vaker of langer dan voorgeschreven. Uw toestand zal niet sneller verbeteren en uw risico op bijwerkingen zal toenemen. Stop de medicatie op de juiste manier als dat wordt voorgeschreven.

Als u plotseling stopt met het gebruik van dit medicijn, kunt u ontwenningsverschijnselen krijgen (zoals beven, buikkrampen / spierkrampen, braken, zweten, angst, rusteloosheid, toevallen). Om ontwenning te helpen voorkomen, kan uw arts uw dosis langzaam verlagen. Intrekking is waarschijnlijker als u langdurig of in hoge doses diazepam heeft gebruikt. Vertel het onmiddellijk aan uw arts of apotheker als u zich terugtrekt.

Wanneer dit medicijn voor een lange tijd wordt gebruikt, werkt het mogelijk niet zo goed. Praat met uw arts als dit medicijn niet meer goed werkt.

Hoewel het veel mensen helpt, kan dit medicijn soms verslaving veroorzaken. Dit risico kan hoger zijn als u een stoornis in het drugsgebruik heeft (zoals overmatig gebruik van of verslaving aan drugs / alcohol). Neem dit medicijn precies zoals voorgeschreven om het risico op verslaving te verlagen. Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.

Vermijd het eten van grapefruit of het drinken van grapefruitsap terwijl u dit medicijn gebruikt, tenzij uw arts of apotheker zegt dat u dit veilig kunt doen. Grapefruit kan de kans op bijwerkingen met dit geneesmiddel vergroten. Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.

Foto's bij deze blogpost

Valium-10mg.jpg

Fietstijden.nl op Facebook