Toevoegen van een koers

Mis je een koers? Voeg zelf het evenement toe.

Organiseer je een koers en wil je deze toevoegen aan de wielerkalender? Of wil je je koers toevoegen aan de lijst van koers op Fietstijden.nl? Geen probleem!

Fietstijden.nl is een geheel gratis website waar al duizenden koersen op te vinden zijn. Met dagelijks meer dan tienduizend bezoekers is Fietstijden.nl het ideale uithangbord voor jouw wedstrijd.

Toevoegen van een wedstrijd

Als organisator kun je eenvoudig zelf je wedstrijd toevoegen aan de wielerkalender. Volg onderstaande stappen waarna de wedstrijd automatisch op de kalender verschijnt.

  1. Meld je eerst zelf gratis aan op Fietstijden.nl
  2. Meld je organisatie aan en voeg je evenement(en) toe
  3. De gegevens worden gecontroleerd en verschijnen automatisch op Fietstijden.nl

Gratis adverteren?

Fietstijden.nl draagt het fietsen een warm hart toe. Daarom is het voor koersen mogelijk om gratis te adverteren. Hiermee bereik je een grote en ook heel gerichte doelgroep.

De enige voorwaarden hiervoor zijn dat er (a) een link naar Fietstijden.nl op de website van het evenement geplaatst wordt en (b) dat Fietstijden.nl in een nieuwsbrief aan de deelnemers genoemd wordt.

Wil je hier gebruik van maken, meld je organisatie dan eerst aan via bovenstaande link en neem vervolgens even contact op om de details af te stemmen.

Verdere vragen?

Mocht je ergens niet uit komen, of aanvullende vragen hebben, neem dan even contact op.

Fietstijden.nl op Facebook