Upgrade naar een Wielerclub Op Maat op Fietstijden.nl

Op Fietstijden.nl kun je binnen enkele minuten je eigen gratis wielerclub starten. Wil je echter nóg meer uit je wielerclub halen? Upgrade dan naar een Wielerclub Op Maat! Voor een zeer scherpe prijs kun je je wielerclub hiermee helemaal naar eigen smaak inrichten!

Een Wielerclub Op Maat is ideaal voor bedrijfsteams welke zich voorbereiden op een evenement of anderszins fietsen inzetten om de vitaliteit van de medewerkers te bevorderen. Middels een Wielerclub Op Maat kunnen de medewerkers in een herkenbare omgeving elkaars vorderingen volgen. Ook blijven ze automatisch op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de wielerclub.

Vrijblijvende informatieaanvraag

Voordelen van een Wielerclub Op Maat

Naast de al zeer uitgebreide mogelijkheden van de gratis wielerclubs op Fietstijden.nl profiteer je als Wielerclub Op Maat van de volgende voordelen.

Eigen huisstijl
Eigen huisstijl

Presenteer je wielerclub volgens je eigen huisstijl in de eigen kleurstelling en met je eigen logo.Focus
Focus

Verwijder alle andere Fietstijden.nl onderdelen van de pagina zodat alleen jouw groep zichtbaar is. Ook is het mogelijk de wielerclub af te schermen zodat deze niet voor anderen zichtbaar is.Maatwerk
Maatwerk

Wanneer de bestaande functionaliteit niet toereikend is kan er ook een maatwerk uitbreiding worden gemaakt (tegen meerprijs).Hiernaast profiteer je uiteraard ook van alle voordelen van de wielerclubs op Fietstijden.nl, waaronder:

  • Een eigen discussieforum en nieuwsberichtenoverzicht
  • Uitgebreide statistieken van de prestaties van je leden
  • Gadgets voor op de eigen website
  • Mogelijkheid om trainingen in te plannen en een handig overzicht voor (personal)trainers om de vorderingen van de leden te volgen
  • Leden van de wielerclub kunnen makkelijk onderling contact houden en op de hoogte blijven van elkaars prestaties

Voordelen voor deelnemers

Motiveer de deelnemers van je wielerclub door direct hun vorderingen te laten zien.

Deelnemers kunnen uiteraard gebruik maken van alle coole mogelijkheden van Fietstijden.nl, waaronder:

Prijs en aanmelding

Een Wielerclub Op Maat is al mogelijk voor 33 euro per maand*. Er zijn geen aanmeldingskosten. Het contract wordt automatisch per maand verlengd en heeft een minimumtermijn van drie maanden. Opzeggen kan daarna per einde van de lopende maand. Bij opzegging wordt de groep automatisch omgezet in een gratis groep (zonder de Wielerclub Op Maat-features).

Verdergaande integratie van de bedrijfshuisstijl is ook mogelijk. Zo is het ook mogelijk om de wielerclub via een eigen url beschikbaar te maken (http://bedrijfsnaam.fietstijden.nl) of zelfs de hele site in bedrijfskleuren te stijlen. Neem gerust even contact voor op.

Aanmelden of neem direct contact op met info@fietstijden.nl

* de prijs is exclusief BTW en voor groepen tot 100 deelnemers. Neem bij grotere wielerclubs contact op voor de prijs.

Fietstijden.nl op Facebook